Palvelumme

HoivaNova tarjoaa kotona asuville senioreille tukea ja apua arjen askareisiin ja mielekkääseen toimintaan, oman luotettavan hoivanantajan avulla.

Meiltä saa myös kiireetöntä Alzheimer /muistisairaus hoivaa ja ohjausta.

 

 

  • Apua arkiaskareisiin: ruoanvalmistus ja kodin siisteys
  • Apua päivittäisiin toimiin: pukeutuminen, peseytyminen ja ulkoilu
  • Apua asiointiin: kauppareissu, lääkärikäynti, pankkiasiointi ja kampaaja.

  • Apua arjen haasteisiin: lomakkeet, hakemukset ja tietokoneen käyttö

  • Tukea elämään: juttuseuraa ja mielekästä tekemistä

  • Nopea apu myös tilapäisiin tarpeisiin: esim. sairaalasta kotiutuessa

Varaa aika ilmaiseen hoivakonsultaatioon, jossa tehdään henkilökohtainen suunnitelma juuri sinun tarpeitasi varten! 

 

Palvelun hinta 3-11h/vko 39,90€/h.

Hinta 12h/vko tai yli 36,90 €/h.

 

Palveluistamme saa -40% kotitalousvähennyksen.

Avustamme ilmoituksen tekemisessä.

HoivaNova on Helsingin kaupungin hyväksymä palveluntuottaja, meiltä voit lunastaa palvelusetelillä:

Kotihoito

-kotisairaanhoito 49,90 € / tunti

-kotipalvelu 49,90 € / tunti

Omaishoidon tuen kotiin annettava palvelu omavastuu 11,40e/pv

-Alle 65 vuotiaiden vammaisten omaishoitajan vapaa kotiin   

-Ikääntyneiden omaishoitajan vapaa kotiin                          

Vammaisten henkilökohtainen apu maksuton

Kotihoito

Kotihoidon tavoitteena on tukea asiakkaiden kokonaisvaltaista hyvinvointia ja mahdollistaa itsenäistä selviytymistä kotona sekä ylläpitää ja parantaa asiakkaan fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä. Palveluseteli on vaihtoehto kunnan järjestämälle kotihoidolle. Palvelusetelin avulla järjestetyn kotihoidon aloittaminen edellyttää kotihoidon palvelutarpeen arviointia, arvion pohjalta laadittua palvelu- ja hoitosuunnitelmaa sekä palvelun sisällön määrittelyä.

Palveluun kuuluvat: kotipalvelu, kotisairaanhoito ja yöhoito. Palvelusetelin suuruus määräytyy hoito- ja palvelusuunnitelmassa sovitun hoidon tarpeen ja asiakkaan tulojen mukaan. Kotihoidon asiakkaat saavat kotihoidon palveluja vähintään kerran viikossa. Kunnan laatiman palvelu- ja hoitosuunnitelman ulkopuolelle jäävä asiakkaan käyttämä palvelu jää asiakkaan maksettavaksi. Asiakkaan itsensä maksama palvelu voi olla, esimerkiksi ikkunoiden pesua, kaupassa käyntiä ja ruuan valmistusta.

Vammaisten henkilökohtainen apu

Vammaispalvelulain mukainen Henkilökohtainen apu -palvelu tarkoittaa apua tavanomaiseen elämään liittyvissä toimissa, joista henkilö ei vammansa tai sairautensa vuoksi kokonaan tai osittain itse selviä. Henkilökohtainen apu voi olla avustamista kotona ja kodin ulkopuolella päivittäisissä toimissa, työssä ja opiskelussa, harrastuksissa, yhteiskunnallisessa osallistumisessa tai sosiaalisen vuorovaikutuksen ylläpitämisessä.

Henkilökohtainen apu on vaikeavammaisille asiakkaille maksuton palvelu myös palvelusetelillä hankittuna. Kunta arvioi asiakkaan palvelutarpeen ja on vastuussa palvelun sisällöstä. Palvelusetelin käyttäjiltä edellytetään, että he pystyvät tekemään valintoja palveluntuottajien välillä ja valvomaan annetun palvelun laatua. 

Vammaispalvelulain mukaista henkilökohtaista apua voi hakea sosiaali- ja terveysviraston vammaispalvelun oman asuinalueen toimintayksiköstä. Vammaispalvelun sosiaalityöntekijä arvioi yhdessä asiakkaan kanssa palvelusetelin soveltuvuutta asiakkaan tilanteeseen. 

Omaishoidon tuen kotiin annettava palvelu

Omaishoidontuen palveluseteli on yksi tapa järjestää omaishoitajan lakisääteisen vapaan aikainen hoito kodin ulkopuolella tai kotiin annettavana palveluna. Palvelusetelin arvo on 34 € / tunti. Omaishoidon tuen kotiin annettavan palvelun palveluseteli asiakkaan omavastuu 11,40e/pv laskutetaan asiakkaalta. Alle 65-vuotiaat hakevat palvelua oman alueen sosiaalitoimistosta. Yli 65-vuotiaat uudet asiakkaat hakevat palvelua soittamalla Seniori-info -puhelinneuvontaan, puh. 09 3104 4556 ma-pe klo 9-15.

https://www.hel.fi/sote/palveluseteli-fi/palvelusetelit/

 

 

© 2023 by Senior Residence. Proudly created with Wix.com

  • w-googleplus
  • w-facebook
  • Twitter Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now