Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa toiminnastamme? Ota meihin yhteyttä niin kerromme kuinka voimme auttaa.

Minna Levo

Toimitusjohtaja

Toteutan minulle tärkeää visiota ikäihmisten hyvinvoinnista. Kokemukseni sekä kaupungin kotihoidosta että yksityissektorilta yhteensä 10 vuoden ajalta on antanut minulle loistavan kokemuksen hoiva-alalta. Pitkä ura myös yrittäjänä luo tahtotilan toteuttaa aina parhainta mahdollista palvelua. Olemme olemassa teitä varten.

Kadri Arffman

Palvelupäällikkö
sosionomi

Aloitin vuonna 2015 Itä-Helsingin Seniorihoivassa hoivanantajana. Huikea matka on jatkunut palvelukoordinaattorista palvelupäällikön tehtäviin. Olen kiitollinen, että olen saanut oppia ja kehittyä seniorialalla ruohonjuuri tasolta, nykyiseen tehtävääni. Kaikki kokemukset ovat opettaneet ja ohjanneet toimimaan lämmöllä ja sydämellä tässä tärkeässä työssä. Empaattinen luonne ja kyky asettua muiden ihmisten asemaan ovat olleet voimavarani seniorihoiva-alalla.

Heidi Salo

Sairaanhoitaja

Olen iloinen, pitkän ja vankan työkokemuksen omaava sairaanhoitaja. Iloisin mielin olen siirtynyt yksityissektorille kehittämään sairaanhoidollisia palveluita. Vahvuuksiini kuuluvat erityisesti sairaanhoidolliset ja lääkitykseen liittyvät työtehtävät mukaan lukien suonensisäiset lääkitykset sekä nesteytykset potilaan kotona. Olen työskennellyt urani aikana kaikenikäisten ja monisairaiden ihmisten parissa. Saattohoito on kuulunut merkittävänä osana työnkuvaani. Ammattitaidon ylläpitäminen ja kehittäminen ovat minulle erittäin tärkeitä.